Pogrebne usluge

Višedecenijsko iskustvo, odgovornost i profesionalan pristup poslu su garancija da ćemo biti velika pomoć u vašim najtežim trenucima.

POGREBNE USLUGE

Sahrana pogrebno Doboj

“Laguna Bestattung” doo je pogrebno preduzeće koje posluje na teritoriji Bosne i Hercegovine i Evropske unije. Naša djelatnost je pružanje kompletnih profesionalnih usluga u slučaju smrti. Prepoznati smo kao pouzdan partner kada se, nažalost desi najgore.

Pobrinućemo se da kompletan proces sahrane prođe u savršenom redu, uvažavajući sve želje porodice, poštujući izvornu tradiciju, vjerske i kulturne slobode. Uradićemo sve što je potrebno kako bi sahrana protekla mirno i dostojanstveno, njegujući pijetet pokojnika i lijepo sjećanje.


Odgovornost i višedecenijsko iskustvo je garancija kvaliteta naših usluga.


POGREBNA OPREMA

U ponudi imamo širok asortiman pogrebne opreme i sve što je potrebno za opremanje pokojnika i sahranu. Kod nas možete izabrati pogrebne sanduke svih kvaliteta, krstove i religijske simbole svih vjeroispovijesti, pogrebno cvijeće, suze, ikebane, te ostalu pogrebnu opremu koja prati sahranu pokojnika.

ŠATORI ZA SAHRANE

U ponudi imamo šatore do 400 mjesta, sa kompletnom opremom stolica i stolova, posuđa i pribora za kompletan ketering. Koristimo svoje hladnjače, komore i ostalu potrebnu opremu. Sve uslove možete dogovoriti sa preduzećem “Laguna Bestattung”, koje je lider u regionu kada se radi o pružanju pogrebnih usluga. Svaki dogovor će biti sproveden na krajnje korektan, povoljan i profesionalan način.