Prevoz pokojnika iz inostranstva

MEĐUNARODNI PREVOZ POKOJNIKA

Vršimo prevoz pokojnika iz inostranstva u Bosnu i Hercegovinu i sve zemlje u regionu. Prisutni smo u skoro svim zemljama Evropske unije i siguran smo izbor kada je, nažalost, potreban prevoz umrlih iz inostranstva.

Samostalno prikupljamo svu potrebnu dokumentaciju koja je potrebna za međunarodni prevoz umrlih. Sarađujemo sa Ambasadom Bosne i Hercegovine pa smo u mogućnosti da svu papirologiju završimo za samo jedan radni dan i stoga nema razloga za dugo čekanje da kompletan prenos tijela pokojnika bude završen u što kraćem roku.

Prevoz pokojnika iz inostranstva se vrši specijalizovanim, namjenskim vozilima sa klimom i kompletnom dodatnom opremom koja zadovoljava stroge standarde Evropske unije. Posjedujemo sve neophodne dozvole i međunarodne licence koje su obavezne u međunarodnom prevozu pokojnika.

Kada nas kontaktirate sa informacijama na kojoj lokaciji se nalazi preminula osoba, naša vozila mogu biti na adresi već sutradan. Istog dana ćemo prikupiti sve potrebne dokumente u inostranstvu. Kompletan prevoz pokojnika iz inostranstva u bilo koju zemlju u regionu bude završen za dva ili najviše tri radna dana.

Možete nas dobiti na telefon +387 65 492 449

Možete nas pozvati i na Viber, WhatsApp ili poslati poruku u bilo koje vrijeme, dostupni smo svaki dan, tokom 24 sata dnevno.

Obavljamo brz i siguran prevoz pokojnika iz sledećih zemalja:

  • Prevoz pokojnika iz Njemačke u BiH, Srbiju, Hrvatsku
  • Prevoz pokojnika iz Austrije u BiH, Srbiju, Hrvatsku
  • Prevoz pokojnika iz Švajcarske u BiH, Srbiju, Hrvatsku
  • Prevoz pokojnika iz Italije u BiH, Srbiju, Hrvatsku
  • Prevoz pokojnika iz Holandije u BiH, Srbiju, Hrvatsku
  • Prevoz pokojnika iz Švedske, Danske i Norveške u BiH, Srbiju, Hrvatsku

Za vrijeme pandemije virusa korona, naše pogrebno preduzeće neometano vrši prevoz pokojnika iz inostranstva, zahvaljujući svim međunarodnim dozvolama koje posjedujemo.

Kontaktirajte nas za sve dodatne informacije, odgovorićemo na svako vaše pitanje.