Prevoz pokojnika iz inostranstva

MEĐUNARODNI PREVOZ POKOJNIKA

Vršimo prevoz pokojnika iz inostranstva u Bosnu i Hercegovinu i sve zemlje u regionu. Prisutni smo u skoro svim zemljama Evropske unije i siguran smo izbor kada je, nažalost, potreban prevoz umrlih iz inostranstva.

Samostalno prikupljamo svu potrebnu dokumentaciju koja je potrebna za međunarodni prevoz umrlih. Sarađujemo sa Ambasadom Bosne i Hercegovine pa smo u mogućnosti da svu papirologiju završimo za samo jedan radni dan i stoga nema razloga za dugo čekanje da kompletan prenos tijela pokojnika bude završen u što kraćem roku.

Prevoz pokojnika iz inostranstva se vrši specijalizovanim, namjenskim vozilima sa klimom i kompletnom dodatnom opremom koja zadovoljava stroge standarde Evropske unije. Posjedujemo sve neophodne dozvole i međunarodne licence koje su obavezne u međunarodnom prevozu pokojnika.

Kada nas kontaktirate sa informacijama na kojoj lokaciji se nalazi preminula osoba, naša vozila mogu biti na adresi već sutradan. Istog dana ćemo prikupiti sve potrebne dokumente u inostranstvu. Kompletan prevoz pokojnika iz inostranstva u bilo koju zemlju u regionu bude završen za dva ili najviše tri radna dana.

Možete nas dobiti na telefon +387 65 492 449

Možete nas pozvati i na Viber, WhatsApp ili poslati poruku u bilo koje vrijeme, dostupni smo svaki dan, tokom 24 sata dnevno.

Obavljamo brz i siguran prevoz pokojnika iz sledećih zemalja:

  • Prevoz pokojnika iz Njemačke u BiH, Srbiju, Hrvatsku
  • Prevoz pokojnika iz Austrije u BiH, Srbiju, Hrvatsku
  • Prevoz pokojnika iz Švajcarske u BiH, Srbiju, Hrvatsku
  • Prevoz pokojnika iz Italije u BiH, Srbiju, Hrvatsku
  • Prevoz pokojnika iz Holandije u BiH, Srbiju, Hrvatsku
  • Prevoz pokojnika iz Švedske, Danske i Norveške u BiH, Srbiju, Hrvatsku

Za vrijeme pandemije virusa korona, naše pogrebno preduzeće neometano vrši prevoz pokojnika iz inostranstva, zahvaljujući svim međunarodnim dozvolama koje posjedujemo.

Opširnije o svemu na našoj stranici https://www.prevozpokojnika.org/

Kontaktirajte nas za sve dodatne informacije, odgovorićemo na svako vaše pitanje.